Dai Li, mema tu o Jinzhou Municipal Committee me te Minita o United Front Work, toro Hebei Cici Co., Ltd.

korero kamupene nui

I te ahiahi o Oketopa 28, 2021, Dai Li, mema o te Komiti Tuturu o Jinzhou Municipal Committee me te Tumuaki o United Front Work, i toro atu ki ta matou kamupene ki te tirotiro i te hanganga o nga kaupapa matua.Ko Mr. Guo, te tiamana o te Kamupene roopu Lianda xingsheng, i manaaki i a ia me te haere i te taha o ia puta noa i te whakaurunga.

 

Tata ki te 4.0 te tipu o te kaupapa ahumahi kai te ahunga whakamua o te kaihautu o te wheketere hou a Dali me te mr.Guo i whakahaere i nga korero taipitopito, a ko te tino ahuatanga me nga raruraru kei roto i te ahunga whakamua ka kawea i runga i te tino mohiotanga, me te tuku i te aroaro o te kotahitanga. ka tono mahi ki te hanga ohaoha, takaro ki te mahi o te tari o mua, e whai ana ki nga raru o te hanga kaupapa ka puta he otinga hei awhina kaha, Ka kaha te tautoko i te whakatairanga kaupapa.

 

I kii a MR.Guo, ko te kamupene roopu a Lianda Xingsheng i runga ipurangi me te tuimotu i te whanaketanga maha-a-rohe, i raro i te tautoko a te kawanatanga o te rohe, ka tere tonu te tere o te hanganga o te kaupapa, me te whakarite kia whakauruhia te kaupapa ki te whakaputa i te wa e taea ai, te whakapai ake i te hanga me te te kaha hokohoko, te whakapai ake i te mana o te waitohu, mo te whanaketanga ohaoha o jinzhou.

 

 

 

 

 

 


Wā tuku: Nov-01-2021